povestea noastră

        Preparatele sunt gatite in Boldesti Scaeni, Prahova. Ideea din spatele proiectului a aparut din necesitatea de a folosi supraproductia din gradina de legume.

     Atunci când nu sunt folosite legume crescute în grădina proprie, legumele care sunt utilizate în alcătuirea specialităților sunt achiziționate de la producători de încredere. Camelia este foarte selectivă și exigentă atunci când vine vorba de alegerea legumelor și fructelor de la producătorii locali. Alege furnizori care au livezi organice și recolte obținute în mod natural, pentru că își dorește să aducă, pe lângă un gust bun, mai multă sănătate în casele celor care le vor consuma.

Coffee Bean

legume proaspete

 Specialitățile sunt realizate cu ingrediente de sezon, pentru a obține produse din materii prime proaspete și sunt disponibile în funcție de anotimp.

Coffee Bean

experienta in bucatarie

Cu peste 900 materiale video despre rețete si universul culinar, Camelia și-a dovedit priceperea și entuziasmul pentru gătit.

Coffee Bean

productie limitata

Pentru că nu sunt destinate consumului în masă și sunt realizate 100% manual, produsele ”Merinderia” se găsesc în stocuri limitate.

gust și tradiție

Gusul bun este obținut din experiența de gătit a Cameliei, din ingredientele atent selectate, fructele și legumele mereu proaspete. Un aspect foarte important pentru păstrarea aromei naturale este și depozitarea adecvată a preparatelor, la o temperatură optimă, precum și conservarea lor, realizată după metode clasice. Dar, toate acestea nu ar fi posibile fără bucuria și răbdarea investite de Camelia în realizarea specialităților.

Produse diferite

tipuri de sortimente