Selectează o Pagină

Despre Merinderia

Merinderia este un brand 100% românesc, creat de Camelia Jugănaru, cunoscută în mediul online drept co-fondatoarea proiectului GatesteUsor.ro. Cu peste 900 materiale video despre rețete și universul culinar, Camelia și-a dovedit priceperea și pasiunea pentru gătit, devenind un adevărat ghid culinar pentru toți cei care își doresc să gătească ușor, să experimenteze rețete complexe sau să inoveze rețete delicioase.

Coffee Bean

legume proaspete

 Specialitățile sunt realizate cu ingrediente de sezon, pentru a obține produse din materii prime proaspete și sunt disponibile în funcție de anotimp.

Coffee Bean

experienta in bucatarie

Cu peste 900 materiale video despre rețete si universul culinar, Camelia și-a dovedit priceperea și entuziasmul pentru gătit.

Coffee Bean

productie limitata

Pentru că nu sunt destinate consumului în masă și sunt realizate 100% manual, produsele ”Merinderia” se găsesc în stocuri limitate.

Ideea Merinderia a luat naștere din dorința Cameliei de a veni și mai mult în ajutorul comunității ei prin oferirea unor preparate culinare în care folosește legumele și fructele din propria grădina într-un mod cât mai creativ și delicios. Astfel, ea a început să pregătească murături, gemuri, dulcețuri și zarzavaturi, iar gustul autentic și savuros a atras rapid atenția, ceea ce a dus la crearea propriului brand. 

Calitatea premium a produselor Merinderia este o prioritate pentru Camelia și echipa sa. Profesionalismul și dedicarea echipei sunt evidente în fiecare etapă a procesului de producție, de la alegerea legumelor proaspete 100% românești, în sezon, de la producători locali, până la ambalarea produselor finisate.

Fiecare lot de produse este fabricat în cantități mici, cu o atenție deosebită acordată fiecărui detaliu. Fluxul modern de producție și echipamentele de ultima generație sunt utilizate pentru a asigura prospețimea și gustul autentic al produselor.

Merinderia promovează și o abordare sustenabilă în ceea ce privește resursele naturale și risipa alimentară. Echipa se asigură că fiecare legumă sau fruct este folosit în mod eficient și în timp optim, astfel încât să nu existe pierderi alimentare de-a lungul procesului de producție.

gust și tradiție

Gusul bun este obținut din experiența de gătit a Cameliei, din ingredientele atent selectate, fructele și legumele mereu proaspete. Un aspect foarte important pentru păstrarea aromei naturale este și depozitarea adecvată a preparatelor, la o temperatură optimă, precum și conservarea lor, realizată după metode clasice. Dar, toate acestea nu ar fi posibile fără bucuria și răbdarea investite de Camelia în realizarea specialităților.

Produse diferite

tipuri de sortimente