CINE ESTE CAMELIA?

         Camelia Jugănaru este cunoscută în mediul online cași co-fondatoarea proiectului ”GăteșteUșor.ro”, ce a debutat în anul 2013 cu blog, vlog și prezență pe canalele de socializare Facebook, YouTube și Instagram. În cei 6 ani de activitate, Camelia Jugănaru „a intrat” în multe bucătării, fiind un adevărat ghid culinar pentru toți cei care îți doreau să gătească ușor, să se joace cu ingredientele, dar și să experimenteze rețete complexe sau să ”inoveze” altele noi și gustoase.

         Cu peste 900 materiale video despre rețete si universul culinar, Camelia și-a dovedit priceperea și entuziasmul pentru gătit. Acum, și-a propus să pregătească pentru tine specialități de casă, pe care să le poți achiziționa direct de la ea, pentru a te bucura de gustul home-made cu minimum de efort și timp.

          Camelia este veselă, plină de energie și hotărâtă să ofere tot ce are mai bun atunci când pornește la drum. Pentru proiectul ”Merinderia”, a început să pregătească gemuri, conserve de casă și murături doar cu câteva ustensile. Folosește metode de preparare tradiționale și din mâinile ei ies cele mai bune și gustoase produse românești.

         Start-up-ul ”Merinderia” este la început de drum, dar devotamentul și pasiunea pentru gătit pe care Camelia le-a arătat, alături de specialitățile gustoase pe care le prepară, sunt ingredientele ce îl vor transforma rapid într-un business de succes.